RAVA-PEC 2009 - 2010
 
 
Eind januari 2009 kwam er zowel bij RAVA Houtwijk als bij PEC Den Haag een onderzoek naar een mogelijke fusie tussen beide verenigingen. Nadat alle onderzoeken waren uitgewerkt volgde er op maandag 20 april 2009 bij zowel PEC Den Haag als bij RAVA Houtwijk een Buitengewone Algemene Ledenvergadering waarin de leden moesten beslissen over een fusie met RAVA Houtwijk.
Zowel de leden van zondagderdeklasser RAVA Houtwijk als die van zaterdagvierdeklasser PEC Den Haag gingen op maandagavond 20 april 2009 tijdens deze Buitengewone Algemene Ledenvergaderingen akkoord met een fusie tussen beide clubs.
Dit hield in, dat PEC/Den Haag met ingang van seizoen 2009-2010 introk op het Rijnveld Sportpark in Houtwijk en daar de zaterdagtak ging vormen van de fusieclub.
De nieuwe naam van de fusieclub wordt RAVA/PEC Combinatie en de clubkleuren worden de ‘oude’ kleuren van RAVA, te weten oranje shirt, zwarte broek en oranje kousen.
PEC Den Haag was door de jaren heen eerder al een fusie van verschillende verenigingen. De clubs die onderdeel van PEC Den Haag maakte waren; PTT, SVGT, Trafo's, SVGW, SVGEB en SVPTT.
RAVA Houtwijk was eerder een fusie tussen RAVA en TEDO.

Het voorstel van het nieuwe bestuur was om SV Houtwijk te gaan heten, maar de aanwezige leden tijdens deze Buitengewone Algemene Leden Vergadering van RAVA Houtwijk bleven vasthouden aan de eigen naam. Ed Jacobs (RAVA) is de voorzitter van de fusieclub en Ed Pape (PEC Den Haag) zal als vice-voorzitter gaan fungeren.
Seizoen 2009-2010
Op zaterdag 15 mei 2010 werd "supervrijwilliger" Peter Grootscholten onderscheiden met "de Goudvink". Deze organisatie reikt ieder jaar onderscheidingen uit aan mensen die "achter de schermen" veel betekenen voor een voetbalvereniging uit de regio Haaglanden. Peter Grootscholten was al vanaf 1979 actief bij RAVA (en later RAVA-PEC Combinatie), en hield zich voornamelijk bezig bij de jeugd en arbitrage binnen de vereniging.

Het einde van RAVA-PEC Combinatie

Na één seizoen kwam er alweer een einde aan de naam RAVA-PEC Combinatie. Tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van woensdag 26 mei 2010 gingen de leden van de fusieclub akkoord met het voorstel van het bestuur om met ingang van 1 juli 2010 de naam van de club te wijzigen in sv Houtwijk. Vanaf die datum verdwenen dus de namen van RAVA en PEC definitief en ging de club in het vervolg verder onder de naam sv Houtwijk, vernoemd naar de wijk waar de club gelegen is.

Parade der voorzitters bij RAVA PEC

2009-2010 Ed Jacobs

Parade der trainers bij RAVA PEC zaterdag

2009-2010 Henna Grünholz

Parade der trainers bij RAVA PEC zondag

2009-2010 Bert Korte