Links

 

LINKS, versiedatum 20 februari 2023


www.rava1930.nl
Op deze website is veel historisch materiaal over RAVA te lezen, en is ook de Site waarop specifiek RAVA-Senioren-Nieuws te vinden, waaronder de in 2017 gestarte RAVA-Senioren-Meetings.


http://www.dehaagsetijden.nl
De krantDe Oud Hagenaar is in een nieuw jasje gestoken en heet nuDe Haagse Tijden. Dezekrant die elke twee weken uitkomt in een oplage van tenminste 75.000 exemplaren en gratis te verkrijgen is, op circa 400 distributiepunten in Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Midden-Delfland, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Wassenaar.

Daarnaast is het mogelijk een abonnement af te sluiten, maar het voordeligst is om de krant na verschijning gratis als PDF te downloaden via onze website.

                                                                                                    

In het archief van deze krant zijn ook veel rubrieken te vinden in diverse categoriën, met veel anekdotes, herinneringen, foto’s  en mooie verhalen over het Den Haag van vroeger. Een aanrader om te lezen.

 

www.svhoutwijk.nl

Website van de voetbalvereniging sv Houtwijk, is fusievereniging <RAVA, TEDO en PEC Den Haag.

 

www.knvb.nl/tag/walking-football

Website met informatie over Walking Football.

 

www.tvbuytenwegh.nl

Website van de tennisvereniging Buytenwegh te Zoetermeer, waaronder informatie is te vinden over de sport <Padel>. Contactpersoon voor RAVA-Friends-Forever is Aad Heemskerk.

 

http://dehaagsevoetbalhistorie.nl/club/rava__1970_2004_/

Website met specifieke informatie en foto’s van de RAVA-historie over de periode 1930/2004.

 

www.hethaagsamateurvoetbal.nl

Website aangaande alles wat speelt binnen het Haags Amateurvoetbal, waarbij onder 

<Meer Nieuwsberichten> ook informatie is te vinden over de RAVA-Senioren-Meetings.

 

http://haaglandenvoetbal.nl/

Website aangaande alles wat speelt binnen het Haags Amateurvoetbal, met de mogelijkheid middels het gebruik van de zoekfunctie (RAVA) informatie is te vinden, waaronder die over de RAVA-Senioren-Meetings.

 

http://dehaagsevoetbalhistorie.nl

Website aangaande alles wat speelt binnen het Haags Amateurvoetbal, met de mogelijkheid middels het gebruik van de zoekfunctie (RAVA) informatie is te vinden, waaronder die over de RAVA-Senioren-Meetings.