RAVA-Senioren-Meetings

28 juli 2017

Beste RAVAAN,

Vanuit de ‘Oude-RAVA-kern’ is vanuit het credo “RAVA-Friends-Forever” het initiatief gekomen om vanaf medio 2017 te starten met het organiseren van een  periodieke RAVA-Senioren-Meeting op een midweekse dagdeel, voor ‘60+ (bijna) gepensioneerde voormalige leden/donateurs van RAVA’, spelende in het Zuiderpark.

Als jij behoort tot deze doelgroep en hopelijk nog steeds goede herinneringen bewaart aan jouw RAVA-jaren,

is het mogelijk om deel te nemen aan deze periodieke RAVA-Senioren-Meetings op een midweeks dagdeel op het sportcomplex van SV Houtwijk (fusie-vereniging RAVA - TEDO - PEC Den Haag), op het Rijnveld Sportpark,

L. van Vuurdestraat 16, te Den Haag.

Het is de bedoeling om “gezamenlijk” invulling te geven aan dit periodiek informeel gezellig weerzien.

Vanuit deze meetings kunnen er ook door de deelnemers activiteiten worden georganiseerd, eventueel voor een geselecteerde groep, die niet persé op het sportcomplex van svHoutwijk hoeven plaats te vinden (bv. vissen, klaverjassen, biljarten, Walking Football, etc.).

Op deze website vind je een ingekorte namenlijst (naam en geboortedatum) van OUD-RAVANEN, waarbij de woongegevens en de e-mailadressen die in ons bezit zijn, veelal ontbreken of waarschijnlijk onjuist zijn.

Vind jij het leuk om jouw vroegere teamgenoten weer eens te ontmoeten en heb jij nog geen uitnodiging ontvangen, dan verzoek ik jou een e-mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik stuur je dan per e-mail de meest recente en uitgebreide namenlijst en een reactieformulier, waarop jij naast jouw contactgegevens mogelijk ook de gegevens van andere OUD-RAVANEN kan vermelden. Ook kan je hierop aangeven of jij JAof NEE interesse hebt in het bezoeken van de RAVA-Senioren-Meetings.

En als je geen behoefte hebt de RAVA-Senioren-Meeting te bezoeken, hoop ik dat jij me toch wilt helpen met de woongegevens en de e-mailadressen van andere OUD-RAVANEN. Stuur mij ook in dit geval een e-mail.

Afhankelijk van de getoonde interesse wordt besloten òf en vanaf wanneer de RAVA-Senioren-Meetings van start gaan en wordt jij hierover geïnformeerd.

Ik hoop op het ontvangen van veel reactieformulieren en uiteraard op een hoge positieve respons.

 

 

Met een vriendelijk sportgroet,

Theo Hazebroek

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ps1. Op de website <www.RAVA1930.nl> is een schat aan historische informatie te vinden over RAVA vanaf de oprichting in 1930.

 

Ps2: Op de volgende Link is ook RAVA-historie te vinden: http://dehaagsevoetbalhistorie.nl/club/rava__1970_2004_/