Reacties en Anekdotes

 
16 augustus 2017
 
Hoi Theo,
 
Heel leuk initiatief, waarvan  ik graag gebruik wil maken. Ik heb het reactieformulier via mijn broer Peter ontvangen. Mijn vrouw had wel iets gelezen in de Posthoorn.
Zie uit naar verdere info.
 
Ron Duijkers
 
16 augustus 2017
 
Goedemorgen fam. Hazebroek (Theo),
 
Ik kwam je oproepje tegen in de Posthoorn en reageer daar even op.
Ik herinner me jou zelf eigenlijk niet meer zo heel goed, maar wel Tonny  (je broer toch?).
 
Natuurlijk heb ook ik fantastische herinneringen aan de jaren dat ik bij Rava heb gevoetbald.
Nu de jaren ook voor mij gaan meetellen (alweer 70 pffff)  worden die herinneringen eigenlijk alleen maar sterker.
Ik weet dat reünies ook wel eens kunnen tegenvallen, maar natuurlijk zou ik het leuk vinden om
Eerdaags (al of niet periodiek) weer eens wat oud-rava makkers tegen te komen, dus daar meld ik me
Bij deze graag voor aan. Ik heb overigens ook de laatste jaren nog wel eens contact gehad met de hechte vrienden die ik vroeger bij RAVA had  (ton vd snoek, wim hendrix, henk vd spek, “toer”rutgrink, aad noordam, broertjes schonherr, etc. om er maar een paar te noemen), maar ook dit soort kontakten verwatert ongemerkt toch weer.
 
Leuk dat jullie dit initiatief hebben genomen, ik hoor graag verder hoe en wat.
 
Voor nu hartelijke groet,  
Bert Romijn
 
15 augustus 2017
 
Leuk idee, ik ben echter te weinig in Nederland om deel te kunnen nemen.
Als ik er toevallig ben zal ik zeker een keer langs komen.
 
Groet, Aad van Eijk
 
9 augustus 2017
 
Hallo Theo,
 
Ik heb zeker belangstelling. Volgens mij zijn v.Bommel en Renzo Bruna overleden. Bijgaand de adressen van Henk Heemskerk, Peter Duijkers, Wiek Hermans en Paul Schönherr.
 
Groetjes en ik hoor wel van je.
Ruud Schrijver
 
9 augustus 2017
 
Goedemorgen Theo en Frieda ,
 
Zet mijn naam er maar bij , als ik ergens mee kan helpen hoor ik het wel, houd er wel rekening mee dat deze "arme "ondernemer nog steeds 60 uur per week aan het ondernemen is. Tot horens.
 
Met vriendelijke groet,
TEGELTIEK
Louis van Es, directeur.
 
9 augustus 2017
 
Hoi Thea en Frieda,
 
Heel leuk initiatief. Als het aan mij ligt is een keer per jaar voldoende en vrijdag lijkt mij uitstekend en ik kom alleen, hoogst waarschijnlijk met mijn 2 broers Harry en René. Harry heeft geen computer.
 
Groetjes,
Wim van Grol
 
8 augustus 2017
 
Beste Theo,
 
Lange tijd niet gezien! Nu is het wel zo dat ik twee Theo Hazebroeks ken. Ben jij degene die ooit in de Kritzingerstraat heeft gewoond of ben je de ander?
 
Ik wil graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de bijeenkomsten. Hoewel ik vroegtijdig met pensioen ben gegaan werk ik nog wel 3 dagen in de week maar de oude voetbalmaten een keer terug zien is altijd leuk!
 
Tot horens,
Peter Jansen
 
6 augustus 2017
 
Beste Theo,
 
Ik vind een hele goede actie van je, ik meen mij te herinneren, dat je toen ook met de kampioenen van 1960 bezig was geweest. Ik wil wel eens de RAVA-Senioren-meetings bezoeken. Ik wil ook wel eens komen kijken naar dat wandelvoetbal.
 
Ik heb een adres van Ruud Schrijver, hij heeft nog contact met Paul Binnerts dus die zal het ook wel verspreiden naar de oude hap. Ik hoop dat het een beetje gaat slagen. 
 
Groetjes en succes,
Pieter van der Meer
 
6 augustus 2017
 
Hallo Theo,
 
Hierbij mijn reactie formulier. Ik hoop dat deze actie slaagt en wens je daarbij veel succes.
Overigens zag ik op de namen lijst de Veenendaalkade als adres van Aad ten Berge. Hij zit echter al bijna 3 jaar in verpleeghuis Houtwijk. Hij zit als gevolg van een hersenbloeding in een rolstoel en is zijn spraakvermogen kwijt.
 
Groetend,
Kees Ledderhof
 
6 augustus 2017
 
Hallo Theo,
 
Leuk initiatief waar ik via de Rava site achter kwam. Wat een werk voor jou en petje af. Het al een hele mooie lijst met namen waarvan ik er wel een paar herken. Ik sta er zelf niet op en ben wel lid geweest van Rava in de jaren 60 en 70. Wat namen/adressen betreft kan ik je niet veel verder helpen dan dat ik meen te weten dat Huub Vervloed in Reeuwijk, Ben Schuit in Assen en Gerard van Egmond in Voorburg woont en voor het overzicht bijgaand een namenlijst van Rava sr 4 in 1976.
 
Groeten, Jos Becker Hoff
 
6 augustus 2017
 
Dank voor de onverwachte uitnodiging. Ja,ik ben erg geïnteresseerd en wacht op verdere info.
Ps., wat is jouw relatie tot Ton Hazebroek/Zoetermeer?
Hartelijke groeten.
Han jutte

 
 
6  augustus 2017
 
Ja Theo, ik vind het wel leuk dat je mij benadert, om zo`n meeting  te bezoeken.
Als je een klein A4-tje op kan stellen, zend ik deze door naar de site van ‘Het Haags Amateur Voetbal’.
 
Stuur mij een brief en ik gooi ze wel bij Henk Broekhuijzen, Ab Eman, Pieter v.d. Meer, Wim van Schijndel en Aad van Noort in de bus de komende week. Joop van Jole is al jaren geleden overleden.
 
 
Met vriendelijke groet,
Peter Grootscholten
 
5 augustus 2017
 
Hallo Theo,
 
Via Jan van der Horst hoorde ik over jouw initiatief voor het organiseren van RAVA-Senioren-Meetings. Vind het een erg leuk initiatief en wil daar zeker regelmatig bijzijn.
Daarnaast is er misschien interesse voor activiteiten zoals: walking voetbal (na een 1x keer, wil men dat mogelijk meerdere keren per jaar), een Golftoernooi of een Tennistoernooi (wil ik eventueel wel organiseren).
 
Hoop dat veel Oud-RAVANEN reageren.
 
Groeten, Aad Heemskerk
 
4 augustus 2017
 
Hallo Theo,
Leuk initiatief van jouw kant. Ben benieuwd of het je gaat lukken? Veel succes daarbij in ieder geval.
Ondanks dat ik al lang gestopt ben met voetballen, ben ik nog steeds druk met een balletje.
Speel namelijk minimaal 3x in de week golf. Daar heb ik allemaal tijd voor nu ik (al weer bijna 4 jaar) gepensioneerd ben. Bijgaand het ingevulde formulier. Als aanvulling daarop heb ik nog dat de broer van Peter Duijkers Ron heet en het is Vito Christofoli (adressen onbekend). Volgens mij is Jacques Burg overleden.
 
Ik hoor graag van je wanneer een 1e meeting plaats vindt.
 
Groeten,
Henk Heemskerk
 
3 augustus 2017
 
Hartelijk dank voor jullie sympathieke uitnodiging. Sinds 1964 ben ik - inmiddels als 83-jarige - (ere)lid van RKAVIC in Amstelveen. De laatste jaren kan ik mij moeilijk verplaatsen als gevolg van een amputatie van mijn linkeronderbeen, Het is mij daarom niet goed mogelijk zelfs in Amstelveen soortgelijke bijeenkomsten van RKAVIC-ers te bezoeken. Ik denk nog vaak terug aan mijn voetbaltijd bij RAVA en speciaal aan de kampioenswedstrijd bij DONK in Gouda. We gingen er met 9 bussen naar toe en wonnen met 5-1 na een snelle  1-0 achterstand. Ik mocht daarin 4 maal scoren(met mijn Linkerbeen) en heb diezelfde avond mijn eerste kater gekregen. Wellicht misten we mede daardoor de promotie naar de derde klas KNVB.
Ik wens jullie veel succes met je initiatief.
 
Met sportgroeten,
Clemens Commissaris
 
1 augustus 2017
 
Beste Theo,
Hartelijk dank voor de toegezonden informatie. Wij hebben regelmatig contact met enkele oud Rava mensen o.a. Henk en Aad Heemskerk, Bert v.d. Snoek, Ruud Schrijver en natuurlijk Paul, Jos en Joop Binnerts.
We komen bij elkaar op bezoek en praten dan natuurlijk nog weleens over Rava. Wij zelf wonen gedeeltelijk in Nederland en Spanje zodat ik(Fred) niet op vaste meetings zal kunnen komen. 
 
Wij wensen je veel succes met het genomen initiatief.
 
Met veel sportgroeten,
Fred en Loes (Binnerts) Commissaris 
 
30 juli 2017
 
Ha Theo,
 
Leuk van je te horen en complimenten voor het initiatief om oud(e) Ravanen in de gelegenheid te stellen elkaar weer eens te ontmoeten. Voor mijzelf ben ik er nog niet uit of ik er behoefte aan heb; ik ben al zo'n 40 jaar weg bij de club (ben nu 69 jaar) en herinner mij niet veel meer. Wel kom ik af en toe mensen tegen, soms bij crematies van een oud-lid (o.a. Hans Kuipers en Harry Borst). Ik heb een paar adressen waar je misschien wat aan hebt van: Ton van der Snoek (mijn één jaar oudere broer), Paul Binnerts (ben ik nog steeds mee bevriend, ook 69 jaar), Fred Commissaris (ook 69 jaar en nog goede vriend) en Ruud Schrijver (zie ik af en toe nog wel, 70 jaar inmiddels). Ik denk dat Ruud meer adressen weet. Hij heeft contact met Paul Schönherr, Henk en Aad Heemskerk en ik denk wel meer jongens die wat hoger speelden dan wij! 
 
Of ik ga deelnemen weet ik (nog) niet, maar ik stel het wel op prijs om op de hoogte te blijven van je inspanningen en de resultaten ervan. 
 
Hartelijke groeten,  
Bert van der Snoek
 
28 juli 2017
 
Beste Theo,
 
Wat een leuk initiatief. Ik heb zeker interesse. Geen voorkeur van dagen, zie wel als er wat concreets komt.
 
Groet,
Gerard Gielisse
 
23 juli 2017
 
Hallo Theo,
 
Leuk weer eens iets van de Ravanen te horen, ik dacht dat het dood gebloed was, nadat wij een aantal jaren geleden nog een paar reünies met toernooitjes hebben gehad.
Ik heb bijgaand mijn reactieformulier geplaatst, echter, ik ben in Duitsland (Schliersee in Bayern) actief als tafeltennistrainer en slechts ca. 2 maanden, verdeeld over het hele jaar, in Nederland.
Ik kan dus beperkt de Rava-Senioren-meetings bijwonen, maar zodra ik in Nederland ben (nu nog tot 19 augustus) zal ik die gelegenheid natuurlijk benutten; ik ben tevens bereid om een trainingsseminair Tafeltennis op zo'n middag te verzorgen als ze daar zin in hebben en als de TT tafel nog in Houtwijk staat (er was er een !).
 
Dus Theo, verzamel zo veel mogelijk formulieren en laten wij hopen dat iedereen weer enthousiast wordt.
 
Groetjes,
Paul Bitter